Long Wok | Aften buffet
36
page-template-default,page,page-id-36,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Aften buffet

Aften buffet (16 – 22.00)

Pris pr. person
Hverdage 129,-
Weekend 139,-
Børn fra 2-10 år, pris pr. person 79,-

Lune retter:

  • Indbagte rejer
  • Indbagte kylling
  • Løgringe
  • Små forårsruller
  • Kylling i rød karry
  • Andesteg med grøntsager (fredag – søndag)
  • Store rejer med grøntsager og hjemmelavet satay sauce
  • Spareribs sursød sauce
  • Oksekød med grøntsager i ingefær sauce
  • Hjemmelavet hotwings
  • Kartoffel rösti
  • Pommes frites
  • Hjemmelavet kyllingefrikadeller
  • Hjemmelavet Vietnamesiske forårsruller med kylling og grøntsager, ris nudler, serveres med sur/sød sauce (kan bestilles i køkkenet)
  • 5 slags frisk og hjemmelavet sushi

Tilbehør:

  • Jasmin ris
  • Stegte ris
  • Stegte nudler

Saucer:

  • Karry sauce
  • Sur/sød sauce
  • Soya sauce
  • Chili sauce
  • Chili mayo

 

 Wok Buffet (aften buffet 16-21.00)

Kød:

                                     

  • Kylling
  • Oksekød
  • Svinekød
  • Rejer
  • Krabbekød
  • Blæksprutte

Friske Grøntsager:

  • Bambusskud
  • Champion
  • Babymajs
  • Grøn peberfrugt
  • Rød Peberfrugt
  • Gul Peberfrugt
  • Kinakål
  • Løg
  • Gulerødder
  • Squash
  • Broccoli

Hjemmelavet Saucer:

  • Peking sauce
  • Karry sauce
  • Sursød sauce
  • Øster sauce
  • Satay sauce
  • Soya sauce
  • Fiskesauce
  • Hoisin sauce
  • Ingefær
  • Hvidløg

Tilbehør/saucer:

  • Chili olie
  • Syltet ingefær
  • Hoisin sauce
  • Peanut sauce
  • Chili mayo
  • Wasabi

Du blander selv kød, grøntsager og vælger så den sauce du fortrækker, aflevere det hele til vores dygtige Vietnamiseske Wok Kok. Han laver din mad med kærlighed! Vælg så om du vil have stegte nudler eller ris til din ret. Velbekomme!

Hver aften i vores wok buffet, er der også en lækker og frisk salatbar, samt kinesiske og vietnamesisk retter lavet af en dygtig kinesisk kok.