Long Wok | Galleri
21
page-template-default,page,page-id-21,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Galleri

Her ser du et galleri af vores buffet, og mange af vores kinesiske og vietnamesiske retter.Alle vores retter er lavet fra bunden, og vi anvender en kvalitets wok til tilberedningen. Vi tilbyder vores kunder frit at vælge imellem friske grøntsager og forskellige udvalg af kød, rejer, blæksprutte, osv.

Du vælger en af vores mange asiatiske saucer. Vores wok kok tilbereder din mad til perfektion, så der er masser af smag og sprødhed. Han sikrer sig, at der er et bid i grøntsagerne og kødet er stegt perfekt. Han tilsætter den rette mængde sauce, der sætter et prik over i’et.

Vi har mange forskellige kombinationer, der gør at vi kan tilfredsstille alle vores kunder og de altid kan smage nye ting. Vi glæder os til at invitere dig og din familie indenfor i vores restaurant, til et udsøgt måltid mad.